Til toppen

Taklampe Hoop

Produktnummer: 11769
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Hengelampe i modern brå design.

Stilren modern takpendel med avlang kropp og rød ledning for en ekstra leken aksent. Oppgrader hjemmet og sett et særpreg på interiør med Hoop!
Farge Grå
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel max 40W E27
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Diameter 13 cm
Høyde 38 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten BY RYDÉNS er en familiebedrift grunnlagt i 1958 og har mange års erfaring innen lamper og belysning. Hovedkvarteret er fremdeles i Gnosjö på samme sted der det en gang ble grunnlagt og selskapet har utvidet og har kontorer i både Hong Kong og Guangdong. Lampene fra BY RYDÉNS er like populære i hjemmet som i det offentlige miljøet. Lysene er også av eget design - De henter inspirasjon fra hele verden og utvikler produkter som hjelper til med å skape lyse værelser. BY RYDÉNS er for deg som setter pris på både design og holdbarhet. Lampene selges mange steder i verden og BY RYDÉNS er alltid pålitelig, lidenskapelig og profesjonell.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Taklampe Ceuta

Fantastisk stilig hengelampe i gullfarge.
49719
Tilbud

Taklampe Gloria Ball

Glass takpendellampe rund for moderne hjem!
607775
Tilbud
Tilbud