Til toppen

Takpendel Reykjavik 22

Produktnummer: 45173001
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Stilig kunstverk av lampe.

Designeren Sebastian Holmbäck har skapt et fantastisk kunstverk av lampe. Lyset skinner mykt gjennom det vakre porselenet og skaper et koselig lys i rommet. Designet er forøvrig inspirert av den grove nordiske naturen, som på et vi blir et naturlig dekorativt lyspunkt i ditt hjem.

Farge Hvit
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Porselen
Watt og sokkel E27
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Diameter 22 cm
Høyde 28 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Siden Nordlux ble grunnlagt i 1977, har målet vært å tilby kvalitetsprodukter innen belysning til attraktive priser. Produktene var fra begynnelsen handelsvarer kombinert med «in house design». Målet er fortsatt det samme, og dermed kan Nordlux Group tilby et stort og variert utvalg i alle typer belysning, både innendørs og utendørs. Mer oppmerksomhet på designede produkter betyr at vi i dag tilbyr belysning i mange ulike prisklasser. Vi er en av de ledende belysningsleverandørene i Norden og er på samme tid i ferd med å få en internasjonal posisjon. Vårt hovedkontor ligger i Ålborg i Nordjylland i Danmark, og vi har salgskontorer i Norge, Sverige, Tyskland og Kina. Dessuten samarbeider vi på flere markeder med agenter og distributører. Nordlux Group er i dag representert i mer enn 48 land.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Vegglampe Texa

Stilig vegglampe i krom og glass.
E20-1