Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Taklampe Ceuta

Produktnummer: 49719
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Fantastisk stilig hengelampe i gullfarge.

Fremhev designeren i deg med denne flotte Ceuta lampen fra Eglo. Lampen har en rustikk design og vil passe til et hvert rom som vil ha litt "tøffere" stil.

Farge Gull
Stoff/materiale Messing
Watt og sokkel max 60W E27
Antall lyskilder 1
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Diameter 21,5 cm
Lengde 110 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten EGLO store suksesshistorie startet i 1969, da Ludwig Obwieser skapte «EGLO Leuchten». I 1976 ble det bygget det første forretningslokalet i Tirol (Østerrike). Ekspansjon i nye markeder ble prioritert i 80-tallet og åpningen av den første salgsdivisjonen laget et solid fundament for internasjonale forretninger. Kontinuerlig utvikling av nye markeder åpnet muligheten for å etablere næringslokaler over hele verden. Bedriften er globalt klassifisert som en av de mest vellykkede leverandører av dekorativ belysning i hjemmet.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Vegglampe Bolton

Klassisk vegglampe i hvit.
4300240

Vegglampe Crystal

Spesiell og stilfull vegglampe.
400791