Til toppen

Taklampe Gloria Ball

Produktnummer: 607775
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Glass takpendellampe rund for moderne hjem!

Flott taklampe i glass for å ta mindre plass, men samtidig by på stil og varm lys. Denne lampen passer til et hvert hjem.

Farge Gjennomsiktig glass
Stoff/materiale Glass
Watt og sokkel max 60W E27
Antall lyskilder 1
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Diameter 26 cm
Høyde 35 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Belid er et svensk selskap lokalisert i Varberg. Her har de hatt produksjon og kontor siden 1974. Belid produserer belysning for boliger, hoteller, møte- og fellesarealer. Produktutvikling av belysning er svært viktig, spesielt med tanke på fremtidige krav til lavt energiforbruk. Med kunnskap og erfaring utfordrer Belid stadig å overgå sine kunders forventninger og samtidig holde den høye kvaliteten som merkevaren Belid står for.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Taklampe Rumble Sort

Flott Tess Palm pendellampe fra Globen.
3489GlobenSort