Til toppen

Spabad

KS-Style er stolt importør av Premiumbad i Norge. 

Moderne, velutstyrte spabad i premium kvalitet med det ypperste innen renseteknologi. Premiumbad er spesielt godt egnet for å brukes ute til alle årstider i nordisk klima.

Solid byggekvalitet

Boblebadene er bygget etter strenge kvalitetskrav for Premiumbad hos en av verdens største spa- og saunaprodusenter. Alle premiumbad oppfyller internasjonale standarder som CE, ROHS, KC, ETL, SAA Approval og ISO9001.

Basen har en forseglet bunn av fiberglass som er motstandsdyktig mot insekter, skadedyr og fukt. Alle Premiumbad er bygget i et robust rammeverk i rustfritt stål, som er designet for å forlenge levetiden. Pumpene er av høy kvalitet, er svært stillegående og laget for å tåle kontinuerlig drift.

Selvrensende

Premiumbad har et av de beste filtrene på markedet, noe som gir bedre vannkvalitet, men også lengre levetid for filteret. I tillegg jobber både UV-sterilisator og ozongeneratoren sammen for å bidra til å desinfisere og holde badet rent.

Garanti, frakt og levering

Alle Premiumbad leveres med garanti/reklamasjon etter Norsk kjøpslov. Vi tilbyr levering av alle produktene hjem til våre kunder til en fornuftig pris.

Massasje for hele kroppen

Massasjebadene er utstyrt med effektive dyser som masserer hele kroppen. Både nakke, rygg, lår, legger og føtter revitaliseres. Premiumbad benytter LED-lys i fossefall, massasjedyser og fontener til å sette stemningen når du nyter et avslappende kveldsbad.

Spabad

Spabad

Se utvalg
Tilbehør

Tilbehør

Se utvalg
Deler

Deler

Se utvalg
Service

Service

Vi utfører service på alle spabad.