Til toppen

Taklampe Blues

Produktnummer: 2829220
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Taklampe i myke former.

Blues taklampe i hvit som ligner veldig på en krus. Lampen smelter i ett med hvitt interiør og gjør lite ut av seg med den transparente ledningen. Denne gir godt lys nedover.

Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel max 40W E14
Diameter 10 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten BY RYDÉNS er en familiebedrift grunnlagt i 1958 og har mange års erfaring innen lamper og belysning. Hovedkvarteret er fremdeles i Gnosjö på samme sted der det en gang ble grunnlagt og selskapet har utvidet og har kontorer i både Hong Kong og Guangdong. Lampene fra BY RYDÉNS er like populære i hjemmet som i det offentlige miljøet. Lysene er også av eget design - De henter inspirasjon fra hele verden og utvikler produkter som hjelper til med å skape lyse værelser. BY RYDÉNS er for deg som setter pris på både design og holdbarhet. Lampene selges mange steder i verden og BY RYDÉNS er alltid pålitelig, lidenskapelig og profesjonell.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Taklampe Gloria Ball

Glass takpendellampe rund for moderne hjem!
607775

Taklampe Nadia

Kunstnerisk taklampe fra Lene Bjerre.
A00001263
Tilbud

Vegglampe MyGarden Bustan

Shadow LED vegglampen fra myGarden serien gir husveggen et stilig preg
1648393