Til toppen

Vegglampe MyGarden Bustan

Produktnummer: 1648393
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Shadow LED vegglampen fra myGarden serien gir husveggen et stilig preg

Denne Philips Shadow LED vegglampen fra myGarden serien gir husveggen et stilig preg. Lampen har en smart, rektangulær utforming som kaster varmhvitt LED lys ned, noe som gir en fantastisk opplysende effekt.

Farge Grå
Antall lyskilder 2
Watt og sokkel 4.5W LED/35W
Annet Lyskilde er inkludert.
Dybde 7.8 cm
Bredde 22 cm
Høyde 9.2 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Siden introduksjonen av den første lyspæren fra Philips for mer enn 120 år siden har nyskaping og den personsentrerte tilnærmingen alltid stått sentralt for selskapet. Vi går inn for å levere nye helseteknologier og belysningsteknologier så vel som nyskapende og lokalt relevante forbrukerprodukter som virkelig utgjør en forskjell for kunder, forbrukere og interessenter over hele verden. Vi tror at den beste måten å gjøre dette på er ved å få en dypere forståelse av folks behov og ønsker. Når vi bringer disse to sammen – mennesker og nyvinninger – skaper vi neste generasjons teknologi, ting folk virkelig ønsker seg og trenger. Dette er meningsfylte nyvinninger som hjelper folk å være sunne, leve godt og nyte livet. Det får oss til å skille oss ut og definerer oss som Philips.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Vegglampe Bowl

Vegglampe Bowl med skjerm i akryl og bryter.
4581590

Vegglampe Crystal

Spesiell og stilfull vegglampe.
400791
Tilbud