Til toppen

Vegglampe Turn

Produktnummer: 3076170120
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Vegglampe i iøynefallende, men enkel design.

Turn vegglampe er designet for å skape en unik og iøynefallende effekt på veggen. Det annerledes designet passer perfekt til en gang, ikke bare for å gi lys men også som pynt.
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Diameter 25cm cm
Dybde 11cm cm
Antall lyskilder 1
Watt og sokkel max 40W E14
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten I 1987 flyttet Martin Herstal til Odense, der han og kona, Lotte Herstal, overtok en liten lampebutikk på Vesterbro i Odense. De var begge i begynnelsen av 20-årene da de solgte lamper og informerte kundene i butikken om god design og lysaspekter. Martin og Lottes drøm var å lage sine egne designede lamper. Deres egne samlinger ble mottatt med stor entusiasme fra markedet på slutten av 1980-tallet, og det var en øyeblikkelig kjærlighet til Herstal-lyset. Det var slik det spesielle og gjenkjennelige Herstal-universet ble skapt. Fra og med familienavnet Herstal bygde Martin og Lotte et selskap de siste tiårene som i dag har over 150 ansatte.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Lyspærelampe Helje L

Sett et særpreg på stua! Med denne lekre og rustikke lampen.
111444
Tilbud

Vegglampe Crystal

Spesiell og stilfull vegglampe.
400791