Til toppen

Taklampe Anemon

Produktnummer: 2021199
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Artistisk taklampe.

Anemon gir et varmt og innbydende lys. Materialvalgene er av høyeste kvalitet og utstråler i karakter. Anemon er ideell for kjøkkenet eller korridoren.
Diameter 16,2cm
Farge Sølv
Høyde 22,3cm
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel max 40W E27
Antall lyskilder 1
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Belid er et svensk selskap lokalisert i Varberg. Her har de hatt produksjon og kontor siden 1974. Belid produserer belysning for boliger, hoteller, møte- og fellesarealer. Produktutvikling av belysning er svært viktig, spesielt med tanke på fremtidige krav til lavt energiforbruk. Med kunnskap og erfaring utfordrer Belid stadig å overgå sine kunders forventninger og samtidig holde den høye kvaliteten som merkevaren Belid står for.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Taklampe Anemon II

Enkel men stilfull taklampe.
T1175155
Tilbud