Til toppen

Vegglampe Ecco

Produktnummer: 494191
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Elegant vegglampe i krom.

Stilren og elegant vegglampe Ecco fra MS Belysning. Denne vegglampen er i krom farge og har en elgant stil med en nydelig brun lampeskjerm som også kan byttes om man blir lei eller vil endre stil.

Farge Krom
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel max 40W E14
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Høyde 48 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten MS Belysning ble etablert i 1964 og er i dag en av landets ledende grossister innen belysning. MS lamper er kvalitet til en akseptabel pris, og de jobber intenst for å utvikle produkter med fokus på LED belysning. MS- Belysning er hovedagent for Star-Trading AB i Norge. MS Belysning har lager og kontorer på Fetsund, ca. 25 minutter fra Oslo.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Lampe Himalaya

Skap en hyggelig stemning med dette flott Himalaya salt lampe!
hqw33215B

Taklampe Rumble

Liten pendel med metallskjerm i messingfarge.
348965