Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Taklampe soft

Produktnummer: 29431
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Taklampe i minimalistisk design.

En kul lampe for moderne og minimalistiske hjem hvor stil spiller en rolle, minimalistisk design er et must og praktisk tilnærming uunnværlig.

Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Antall lyskilder 1
Watt og sokkel max 25W E14
Diameter 5.8 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Star Trading er en familieeid bedrift som ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson, som hadde tidligere erfaring fra belysningsindustrien. Selskapet har vokst mye siden den gang og omsetningen i løpet av det siste året var rundt 28 millioner euro. Vi er i dag rundt 60 ansatte. Star Trading designer, utvikler og selger elektrisk jul og dekorativ belysning til forbrukerbruk. I dag foregår det meste av produksjonen på uavhengige fabrikker i Asia, men vårt aller første produkt, de hengende metallstjernene, produseres fortsatt i Sverige. Produktene selges over hele verden med Europa og først og fremst Skandinavia som det største markedet. Vi er i dag en av markedsledere i Europa i vår bransje med et stort internasjonalt nettverk av partnere.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud