Til toppen

Taklampe Loke

Produktnummer: 140603
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

En stilren og moderne takpendel Loke fra MS-Belysning.

Stilig hengelampe i stål kropp og er utført i matt hvit. Lampen har en diameter på 23 cm. Den passer supert til et hvert rom, den vil gi en ekstra piff til hjemmet.

Farge Hvit
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel max 60W E27
Antall lyskilder 1
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Diameter 23 cm
Høyde 52 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten MS Belysning ble etablert i 1964 og er i dag en av landets ledende grossister innen belysning. MS lamper er kvalitet til en akseptabel pris, og de jobber intenst for å utvikle produkter med fokus på LED belysning. MS- Belysning er hovedagent for Star-Trading AB i Norge. MS Belysning har lager og kontorer på Fetsund, ca. 25 minutter fra Oslo.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Taklampe Ceuta

Fantastisk stilig hengelampe i gullfarge.
49719

Taklampe Nadia

Kunstnerisk taklampe fra Lene Bjerre.
A00001263
Tilbud