Til toppen

Taklampe Alvaredo

Produktnummer: 96424
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Bildene gjør ikke rettferdighet! Denne lampen må sees!

Hengelampe ALVAREDO Eglo m/glass og krom er den perfekte belysningen for stue, kjøkken eller spisestue, som vil dekorere ethvert interiør. Alvaredo lampen har en interessant form og kan justeres i høyden. Det skaper en hyggelig stemning, lyser perfekt opp og forvandler rommet til et stilig og smakfullt interiør.
Farge Lilla
Stoff/materiale Glass
Watt og sokkel max 40W E14
Antall lyskilder 1
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Diameter 13 cm
Lengde 110 cm
Høyde 11 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten EGLO store suksesshistorie startet i 1969, da Ludwig Obwieser skapte «EGLO Leuchten». I 1976 ble det bygget det første forretningslokalet i Tirol (Østerrike). Ekspansjon i nye markeder ble prioritert i 80-tallet og åpningen av den første salgsdivisjonen laget et solid fundament for internasjonale forretninger. Kontinuerlig utvikling av nye markeder åpnet muligheten for å etablere næringslokaler over hele verden. Bedriften er globalt klassifisert som en av de mest vellykkede leverandører av dekorativ belysning i hjemmet.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Vegglampe Crystal

Spesiell og stilfull vegglampe.
400791