Til toppen

Natural Shine Protectant Meguiars

Produktnummer: 911008
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Meguiars Natural Shine Protectant renser og beskytte i ett trinn.

Når det gjelder vinyl- og gummi-overflater, er det uunngåelig å unngå solskader, dersom du ikke har beskyttelse. Og her har du et par alternativer: en skinnende, glatt finish, eller naturlig, matt utseende. Meguiars Natural Shine Protectant gir deg den naturlige, matte overflaten – slik bilen var når den var ny. Vi tror du er enig at det rene, klassiske utseendet til Meguiars Natural Shine Protectant er veien å gå.

Finishen er ikke fettete og føles ren å ta på. Bilens dashbord, plast detaljer og listverk blir som nytt igjen. Raskt og enkelt!

Meguiars Natural Shine Protectant renser og beskytte i ett trinn. Milde rengjøringsmidler fjerner enklet veistøv og den nærmest “magnetiske” hinne som samler seg på innvendige overflater, som dashboard og vinyl armlener.

Meguiars Natural Shine Protectant inneholder også en kraftig UV-beskyttelse. Solen er den største fienden til myke materialer, som vinyl og gummi. Med Meguiars Natural Shine Protectant  kan du være trygg på at bilen er beskyttet og bevart i sin opprinnelige, perfekte stand.

Endurance Tire Gel Meguiars

Meguiars Endurance Tire Gel High Gloss fortsetter å være favoritten til entusiastene.
911020

Natural Shine Protectant Meguiars

Meguiars Natural Shine Protectant renser og beskytte i ett trinn.
911008

Rich Leather Meguiars

Meguiars rich leather for å bevare skinnet best mulig.
911015