Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Endurance Tire Gel Meguiars

Produktnummer: 911020
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Meguiars Endurance Tire Gel High Gloss fortsetter å være favoritten til entusiastene.

Meguiars Endurance Tire Gel High Gloss fortsetter å være favoritten til entusiastene. Unik formel stopper misfarging av dekkene og gir dem en mettet og dyp svart glans. Denne gummi-fornyeren gir meget langvarig dekk-beskyttelse. Endurance er tyktflytende,  påføres med svamp og er meget drøy i bruk.

 

Den kalles ikke Endurance (uteholdenhet) for ingenting. Denne dekkgelén stopper dekkene fra å bli brune, og resultatene varer i flere uker. Dekk skitner seg raskt til, og holder mye veiskitt. Derfor vil du ha et produkt som hjelper til med å opprettholde den sorte fargen og "liv" i dekkene - og ikke minst holder dem slik lenge. Meguiars Endurance High Gloss Tire gel gjør akkurat det. Den har en unik formel som er laget for det moderne dekket og hindrer dekket i å bli brunt.

 

Med Meguiars Endurance High Gloss Tire Gel er det enkelt å påføre en varig dekkfornyer som gir en høy glans. For enda sterkere glansgrad og lenger levetid, kan du påføre et nytt lag 10 minutter etter du har lagt det første. La produktet deretter lufttørke og du vil ha dekk som virkelig setter prikken over i-en.

Tilbud

Ultimate quik Detailer Meguiars

Produktet er egnet for alle ytre flater på bilen, inklusivt plast og glass.
911033
Tilbud

Ultimate Wash&Wax Meguiars

Meguiars ultimate wash and wax. Den vil gjøre bilen din skinnende reint.
911233