Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Vegglampe Tripoli

Produktnummer: 402704
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Praktisk vegg-/leselampe.

Stilig og moderne vegglampe. Tripoli vegglampe har en sving arm i svart som du kan strekke ut til 64 cm. Lampen har også en 2 meter lang hvit kabel med bryter.

Farge Sort
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel max 60W E14
Annet Lyskilden er ikke inkludert.
Diameter 18 cm
Dybde 30 cm
Bredde 41 cm
Høyde 16 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten MS Belysning ble etablert i 1964 og er i dag en av landets ledende grossister innen belysning. MS lamper er kvalitet til en akseptabel pris, og de jobber intenst for å utvikle produkter med fokus på LED belysning. MS- Belysning er hovedagent for Star-Trading AB i Norge. MS Belysning har lager og kontorer på Fetsund, ca. 25 minutter fra Oslo.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Bordlampe Mini Tube L

Bordlampe i stilren tubedesign.
13067020121

Vegglampe Crystal

Spesiell og stilfull vegglampe.
400791