Til toppen

Bordlampe Mini Tube L

Produktnummer: 13067020121
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Bordlampe i stilren tubedesign.

Minimalistisk bordlampe i hvitt med tube design. Tube lampen sprer behagelig lys og med sin enkle form skaper et stilfullt preg på rommet.
Annet Lyskilde er inkludert.
Diameter 6cm cm
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Opalglass og metall
Watt og sokkel max 33W G10
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten I 1987 flyttet Martin Herstal til Odense, der han og kona, Lotte Herstal, overtok en liten lampebutikk på Vesterbro i Odense. De var begge i begynnelsen av 20-årene da de solgte lamper og informerte kundene i butikken om god design og lysaspekter. Martin og Lottes drøm var å lage sine egne designede lamper. Deres egne samlinger ble mottatt med stor entusiasme fra markedet på slutten av 1980-tallet, og det var en øyeblikkelig kjærlighet til Herstal-lyset. Det var slik det spesielle og gjenkjennelige Herstal-universet ble skapt. Fra og med familienavnet Herstal bygde Martin og Lotte et selskap de siste tiårene som i dag har over 150 ansatte.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Lampe Himalaya

Skap en hyggelig stemning med dette flott Himalaya salt lampe!
hqw33215B