Til toppen

Vegglampe Retro

Produktnummer: Y1949
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Vegglampe i retrostil.

Høy kvalitet fra Herstal i retrostil. Lampen vil få et hvert hjem til å se utrolig ut. Denne er stilren og har en lekker matt blå farge.

Farge Hvit
Watt og sokkel max 40W E27
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Bredde 14 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten I 1987 flyttet Martin Herstal til Odense, der han og kona, Lotte Herstal, overtok en liten lampebutikk på Vesterbro i Odense. De var begge i begynnelsen av 20-årene da de solgte lamper og informerte kundene i butikken om god design og lysaspekter. Martin og Lottes drøm var å lage sine egne designede lamper. Deres egne samlinger ble mottatt med stor entusiasme fra markedet på slutten av 1980-tallet, og det var en øyeblikkelig kjærlighet til Herstal-lyset. Det var slik det spesielle og gjenkjennelige Herstal-universet ble skapt. Fra og med familienavnet Herstal bygde Martin og Lotte et selskap de siste tiårene som i dag har over 150 ansatte.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Taklampe Rumble

Liten pendel med metallskjerm i messingfarge.
348965

Vegglampe Gloria Sølv

Klassisk vegglampe av høykvalitet.
6510

Vegglampe Texa

Stilig vegglampe i krom og glass.
E20-1