Til toppen

Vegglampe Boso-5

Produktnummer: 403803
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Stilren spotlampe til vegg.

Helt enkelt stilig vegglampe med 5 stykk spotlys som vil lyse godt opp et speil eller hvor enn du skulle ha behov for ekstra lys.
Bredde 47cm cm
Farge Hvit
Dybde 11cm cm
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel 5x15W
Antall lyskilder 5
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten MS Belysning ble etablert i 1964 og er i dag en av landets ledende grossister innen belysning. MS lamper er kvalitet til en akseptabel pris, og de jobber intenst for å utvikle produkter med fokus på LED belysning. MS- Belysning er hovedagent for Star-Trading AB i Norge. MS Belysning har lager og kontorer på Fetsund, ca. 25 minutter fra Oslo.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Vegglampe Bowl

Vegglampe Bowl med skjerm i akryl og bryter.
4581590

Vegglampe Crystal

Spesiell og stilfull vegglampe.
400791

Vegglampe MyGarden Bustan

Shadow LED vegglampen fra myGarden serien gir husveggen et stilig preg
1648393