Til toppen

Toalettbørste Nova One Cameo Blue

Produktnummer: 332044
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Den heldekkende toalettbørsten i steingods og stål fra den prisbelønte badeserien Nova One utstråler luksus- og spa-atmosfære.

Den heldekkende toalettbørsten i steingods og stål fra den prisbelønte badeserien Nova One utstråler luksus- og spa-atmosfære med sin uimotståelige, deilige myke berøringsflate og et mykt design som gleder både øye og fingre. Dia. 10,3 cm, høyde 37 cm. Med sitt solidfargede utseende, rene linjer og myke berøringsflater, hjelper Nova One til å spre ro og harmoni på badet - hjemmets viktigste trivselsplass når det kommer til god tid til selvbortsettelse og et mye behov for pusterom. Med Nova One hyller designer Thomas Dudzinski det enkle, ærlige og karakterfulle uttrykket. Det har utløst en tysk designpris 2017 for “spesielt vellykkede løsninger” - en pris gitt til engasjerte selskaper og designere.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med innovative danske designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som utfordrer stevnet, vakker nysgjerrighet og forskjønner livet hver dag. Uttrykket vårt er ærlig og minimalistisk, og vi designer designet i attraktive materialer som er innovative som produktene selv. Vi har vunnet flere internasjonale designpriser - og det er utrolig. Men motivasjonen vår er designelskere over hele verden som deler vår lidenskap for det enkle og positive.

Såpeskål Nova One Cameo Blue

Såpeskålen fra Nova-badeserien sprer ro og harmoni på badet.
332043

Tannbørsteholder Nova grå

Nova tannbørstekrus i et pent design fra Zone.
351038

Tannbørsteholder Nova hvit

Nova tannbørstekrus i et pent design fra Zone.
332183