Til toppen

Tannbørsteholder Nova grå

Produktnummer: 351038
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Nova tannbørstekrus i et pent design fra Zone.

Nova tannbørstekrus i et pent design fra Zone. Med den litt runde, grå porselensformen har tannbørste kruset et maskulint og stilig uttrykk, som gir badet ditt et snev av enkel eleganse. Nova-serien kombinerer myke linjer med et sterkt uttrykk som sammen med de dempede fargene gir inntrykk av at hver del hviler i seg selv.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med innovative danske designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som utfordrer stevnet, vakker nysgjerrighet og forskjønner livet hver dag. Uttrykket vårt er ærlig og minimalistisk, og vi designer designet i attraktive materialer som er innovative som produktene selv. Vi har vunnet flere internasjonale designpriser - og det er utrolig. Men motivasjonen vår er designelskere over hele verden som deler vår lidenskap for det enkle og positive.

Skål Siena Red Peili 0,4 liter

Peili er en moderne bolle med fat. Den passer perfekt til krydder på kjøkken, tilbehør til badet eller annet småtteri man skal plassere.
362037