Til toppen

Tid for å pynte opp uteplassen! 

Vi har noen tips til uteplassen.
Er terrassen din klar for sommersesongen? Hvis ikke, er det på tide å gjør noen tilpasningen på sommer området før sommeren er over. Vi deler triks for å gjøre terrassen misunnelsesverdig vakker.


Stilige utemøbler
Når det gjelder terrassen, kan du ikke komme over eller rundt utemøbler, fordi et sted må du kunne nyte morgenkaffen eller festen i solen! Det moderne utvalget av terrassemøbler er veldig bredt - du trenger ikke å begrense deg til tradisjonelle tremøbler, men veldig fantastiske designelementer finnes også blant plastmøbler, for eksempel. Flere skandinaviske merker skiller seg ut for interessante produkter av høy kvalitet. Samtidig trenger du ikke å være redd for masseproduksjon. Et godt alternativ er plastflettede møbler, som er kjekk og også rimelig i pris. Generelt er moderne plastmøbler også  værbestandige og ripebestandige, så det er absolutt ikke verdt å trekke en dash på plast som materiale. 
De modigste som ønsker et røff utseende kan også kjøpe et sett med utendørsmøbler av metall. Det er kjøligere under sitteplassene, men møbeltrekk hjelper godt mot det. Du trenger ikke å være redd for sistnevnte utendørs - som regel er alle puter og sittegrupper avtakbare, slik at de fint kan tas til rommet for vinteren.
I tillegg må man ha en grill som flytter kjøkkenet ut på sommeren! 

 


Tilbud

Grill Kamado Sort Auplex

Grill, ovn og røykovn i ettRobust, men fleksibel konstruksjonTermometer på toppen av lokket
AU-26BLK
Tilbud
Tilbud

Grilltønne 830x330mm

En stilren og praktisk Grilltønne med hjul. Tønna 830x330mm stor.
KS540841

Beskyttende ly
Grått høstregn er ødeleggende for mange, men varmt sommerregn er noe annet. Det ville være fint om du ikke trengte å gå av terrassen umiddelbart da de første dråpene kom, men uterommet tilbød muligheten til å nyte et humørfylt naturfenomen. For å gjøre dette kan terrassen ha et ly - et stasjonært baldakin, en markering eller bare en større parasoll, fast festet til jorden. I tillegg til regn gir det også beskyttelse mot lys sol, så i stedet for å kysse øynene dine, kan du fokusere på samtalepartneren din. Også risikoen for solbrenthet er mange ganger lavere på denne måten.


Frodige grøntområder
Planter er et komplett "must have" i hagerommet! Litt grøntområder her og der skaper en mye nærmere følelse av naturen og har en ekstremt avslappende effekt. En roligere og friskere tilstand bør imidlertid være et resultat av hvert opphold i frisk luft. Når det gjelder spesifikke planter, er det flere alternativer. Ett år gamle sommerblomster som petunia og lobeelia passer godt til terrassen. De kan plasseres i blomsterpotter, bokser og ampuller. Hvis du vil at terrassen skal ligne en fin utendørskafé, kan du dekorere den med noe grønnere, noen foretrekker ekte planter men kunstige trær og planter er en veldig praktisk og fin løsning for de som ikke er så opptatt av å ha grønne fingre. For et enda mer spesielt resultat kan du sette noen planter for å klatre på en spesiell trådramme, og dermed skape et frodig grønt gardin eller vegg.  I tillegg kan du bruke blomstermatter og grønne plantmatter på veggene for dekorasjon. 

Grønn vegg Blomhild

Har du en innervegg eller kanskje en veranda som trenger en oppfriskning?
SY150001

Rosa mix vegg Blomhild

Har du en innervegg eller kanskje en veranda som trenger en oppfriskning?
SY155126
Nyhet Tilbud

PARASOLL TIKI WECAMP DIA. 240 CM

Solparasoll med aluminiumstolpe som kan vinkles for å beskytte mot solen.
F04-107A

Koselige tekstiler

Hvis plantene hjelper terrassen til å knytte seg bedre med naturen, legger tekstiler igjen hygge og varme fra rommet. Ikke begrense deg til konvensjonelle utendørs møbelputer, men ta også inn noen dekorative puter med et interessant mønster, et par pledd (uunnværlig på sommerkvelder) og, hvorfor ikke, et uteteppe. Med fine tekstiler kan du gjøre terrassen din til et virkelig koselig sittehjørne.

 Armaturer, lamper og lys
Terrassen kan brukes til mye mer enn bare soling: En godt møblert terrasse serverer blant annet som et flott feststed. Siden et stort antall fester finner sted når solen allerede har satt seg, bør belysningen av terrassen også tenkes gjennom. Tradisjonelle utendørslys gir deg det beste lyset, men hvis du vil ha noe mer romantisk, kan du bruke stearinlyslamper, forskjellige lys (for eksempel fekuler) eller til og med opplyste blomsterpotter i stedet. Effektive designerblomstpotter med belysning eller oljelamper er ett godt alternativ. 
Hvis pleddene ikke lenger hjelper og ikke bare vil ha lyset, men også varmt, er forskjellige terrasseradiatorer et godt alternativ.

NYT INNREDNINGEN! :) 

Lilly Glass Dark Grey 10 cm

Skap koselig stemning inne eller ute samtidig som du sparer miljøet med unike lys fra Tenderflame!
200017

Nature stormlykt med håndtak - Sagaform

Enkel og stilren stormlykt som passer både inne og ute. Denne er fra merket sagaform.
5017329