Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Grill Kamado Sort Auplex

Produktnummer: AU-26BLK
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Grill, ovn og røykovn i ettRobust, men fleksibel konstruksjonTermometer på toppen av lokket

Kamado Sumo Midi er en kullgrill i klassisk størrelse til grillkveldene dine med familie og venner, ypperlig til grupper på åtte til ti personer. Med sin stilige svarte emalje og sidebord og håndtak i gylden teak er denne kamadogrillen perfekt på terrassen.

Robust, men fleksibel kamadogrill

Kamadogrillen har en solid konstruksjon med benstativ og tunge hjul i rustfritt stål. Sumo Midi veier 86 kg og står støtt og godt- også når du åpner lokket!

Både sidebord og håndtak er laget av teak, slik at du ikke brenner deg når du bruker grillen. På lokket sitter et termometer slik at du enkelt kan følge med på maten uten å løfte lokket. 

Kamado har fleksibel grillrist på 47 cm som gjør det enkelt å tilpasse hvor direkte varmen skal være. Grillen har fem integrerte kroker til grilltilbehør, pluss askekrok, toppluftventil i støpejern og bunnventil i rustfritt stål med gnistbeskytter.

Fleksibel grillrist

Den fleksible grillristen gjør grilling til en enda mer fleksibel mattilberedingsmetode. Systemet består av to halvmåneformede avbøyningsplater, to halvmåneformede grillrister og en ramme med fester i flere nivåer. De to halvmåneformede ristene kan monteres i forskjellige høyder, noe som vil gi deg forskjellige varmesoner i en og samme kamado. 

Tips til bruk og vedlikehold

  • Ikke bruk vann og såpeprodukter for å rengjøre grillens innside, siden disse kan sette seg i keramikken, gi bismak på maten og risikere sprekker 
  • Ikke bruk tennvæske, som gir bismak og kan skade grillen 
  • Ikke bruk briketter, siden disse inneholder tilsetninger 
  • Bruk opptenningsblokker i kombinasjon med kvalitetskull, som f.eks. Weber grillkull

Helt selvrensende

En kamadogrill er i prinsippet helt selvrensende. Høy varme og massiv keramisk konstruksjon gjør at varmen effektivt isoleres, slik at man kan grille lenge med bare en liten mengde grillkull. Om du synes grillen virker skitten, kan du varme den opp til minst 260 °C i 30 minutter. Eventuelle matrester vil da forbrennes, og grillen blir fin igjen til neste gangs bruk.

Diameter 73 cm
Annet Ø47 cm grillflate
Høyde 130 cm
Tilbud

Wokpanne til Grill Auplex

Fantastisk wokpanne som er laget til grilling! Den er perfekt til store griller.
AU-DECP