Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Taklampe Hoopy

Produktnummer: 4200780
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Taklampe i klassisk industridesign.

Pent utført taklampe i industridesign med krom elementer og hvit kuppel. Denne vil garantert gi et flott preg på rommet!
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Diameter 17cm cm
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Opalglass og metall
Watt og sokkel max 40W E27
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten BY RYDÉNS er en familiebedrift grunnlagt i 1958 og har mange års erfaring innen lamper og belysning. Hovedkvarteret er fremdeles i Gnosjö på samme sted der det en gang ble grunnlagt og selskapet har utvidet og har kontorer i både Hong Kong og Guangdong. Lampene fra BY RYDÉNS er like populære i hjemmet som i det offentlige miljøet. Lysene er også av eget design - De henter inspirasjon fra hele verden og utvikler produkter som hjelper til med å skape lyse værelser. BY RYDÉNS er for deg som setter pris på både design og holdbarhet. Lampene selges mange steder i verden og BY RYDÉNS er alltid pålitelig, lidenskapelig og profesjonell.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Bordlampe Mini Tube L

Bordlampe i stilren tubedesign.
13067020121

Taklampe Rumble

Liten pendel med metallskjerm i messingfarge.
348965