Til toppen

Vegglampe Bolton

Produktnummer: 4300240
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Klassisk vegglampe i hvit.

Klassisk halvmånelampe Bolton i hvit farge laget i keramikk. BY Rydéns samarbeider med flere designere og er en av de mest anerkjente lampeprodusenter.
Bredde 34cm
Farge Hvit
Høyde 11cm
Dybde 14cm
Stoff/materiale Keramikk
Watt og sokkel max 40W E14
Antall lyskilder 1
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten BY RYDÉNS er en familiebedrift grunnlagt i 1958 og har mange års erfaring innen lamper og belysning. Hovedkvarteret er fremdeles i Gnosjö på samme sted der det en gang ble grunnlagt og selskapet har utvidet og har kontorer i både Hong Kong og Guangdong. Lampene fra BY RYDÉNS er like populære i hjemmet som i det offentlige miljøet. Lysene er også av eget design - De henter inspirasjon fra hele verden og utvikler produkter som hjelper til med å skape lyse værelser. BY RYDÉNS er for deg som setter pris på både design og holdbarhet. Lampene selges mange steder i verden og BY RYDÉNS er alltid pålitelig, lidenskapelig og profesjonell.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Lampefot Tripod Hvit

En elegant og justerbar lampefot.
513281
Tilbud

Taklampe Nadia

Kunstnerisk taklampe fra Lene Bjerre.
A00001263
Tilbud

Vegglampe Alea

Kunstnerisk vegglampe i kvadratstil.
94984F