Til toppen

Vegglampe Bolton

Produktnummer: 4300240
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Klassisk vegglampe i hvit.

Klassisk halvmånelampe Bolton i hvit farge laget i keramikk. BY Rydéns samarbeider med flere designere og er en av de mest anerkjente lampeprodusenter.
Farge Hvit
Stoff/materiale Keramikk
Watt og sokkel max 40W E14
Antall lyskilder 1
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Dybde 14 cm
Bredde 34 cm
Høyde 11 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten BY RYDÉNS er en familiebedrift grunnlagt i 1958 og har mange års erfaring innen lamper og belysning. Hovedkvarteret er fremdeles i Gnosjö på samme sted der det en gang ble grunnlagt og selskapet har utvidet og har kontorer i både Hong Kong og Guangdong. Lampene fra BY RYDÉNS er like populære i hjemmet som i det offentlige miljøet. Lysene er også av eget design - De henter inspirasjon fra hele verden og utvikler produkter som hjelper til med å skape lyse værelser. BY RYDÉNS er for deg som setter pris på både design og holdbarhet. Lampene selges mange steder i verden og BY RYDÉNS er alltid pålitelig, lidenskapelig og profesjonell.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Lampefot Tripod Hvit

En elegant og justerbar lampefot.
513281
Tilbud

Lampefot Tripod Sort

En elegant og justerbar lampefot.
513282

Taklampe Nadia

Kunstnerisk taklampe fra Lene Bjerre.
A00001263