Til toppen

Glass Highball klar 30 cl l Strahl  (1 stk)

Produktnummer: 72850
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

PRODUKT INFORMASJON

HIGHBALL GLASS 30 CL

«Verdens beste alternativ til glass! Strahl® har i snart 25 år designet elegante og slitesterke alternativer til glass, både til utendørs og innendørs bruk. Produktene fra Strahl® er uknuselige og det ideelle alternativet til glass, ikke bare hjemme, men også på hytta, i båten, parken, caravan eller i boblebadet. Mulighetene er mange!

Uknuselig eleganse
Strahl® leverer produkter laget av polykarbonat av høyeste kvalitet, et materiale som best kan beskrives som uknuselig glass og brukes til bl.a. butikkvinduer, visirer, maskindeksler og flyvinduer. Materialet har samme klarhet og eleganse som glass og de fantastiske produktene finnes i mange forskjellige varianter, for alle anledninger. Produktene er kjent over hele verden for å ha den perfekte balansen mellom vekt, klarhet og eleganse. Dette gir moderne designglass med uovertruffen kvalitet!

Varmt eller kaldt
Nyt en iskald drink eller rykende varm kaffe i glass fra Strahl! Takket være det unike materialet har produktene en super isolasjon som gjør at innholdet holdes kaldt eller varmt lenger, samtidig som utsiden holder en normal temperatur.

Alle Strahls produkter kan vaskes i oppvaskmaskin, og kjøles ned i både fryser og kjøleskap.

Også for profesjonelle
Løpende forskning og produktutvikling sørger for at Strahl® fortsetter å levere innovative, elegante og holdbare polykarbonatløsninger for både hjemmebrukere og profesjonelle brukere som restauranter, serveringssteder, og institusjonsmarkedet.

Håndarbeid
Strahl®-produkter produseres i et toppmoderne ISO-godkjent anlegg med et kvalitetssikringslag som sikrer at de strenge kvalitetskriteriene alltid innfris.
Alle produktene gjennomgår en unik avsluttende prosess for å maksimere glassets

Miljøvennlig og trygt
Selvfølgelig er polykarbonatet som Strahl® bruker i sine produkter godkjent og tilfredsstiller kravene til EFSA (European Food Saftey Authority). Materialet er gjenbrukbart og bør leveres til gjenvinning om det har utspilt sin rolle.

Glass Cognac Eleganza 10 cl 2 stk Gimex

Med de uknuselige glassene i polykarbonat, trenger du ikke å bekymre deg for knust glass og glasskår.
73377

Glass Vivaldi Highball klar 41 cl Strahl  (1 stk)

«Verdens beste alternativ til glass! Strahl® har i snart 25 år designet elegante og slitesterke alternativer til glass, både til utendørs og innendørs bruk
72855