Til toppen

WASH KING SHAMPOO PE

Produktnummer: BPK131
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

WashKing Car Wash Premium Edition Pear gir et tykt, grønnfarget skum med en fantastisk duft av friske pærer.

WashKing Car Wash Premium Edition Pear gir et tykt, grønnfarget skum med en fantastisk duft av friske pærer som effektivt fjerner trafikk  film og annen smuss, men samtidig er skånsom mot voks og/eller annen beskyttelse du har på lakken, takket være sin innovative formel og relativt lave pH-verdi på 10,5.

Det å vaske bil med farget skum er selvsagt hovedsakelig en estetisk greie. Det gjør bilvask artigere og får naboer og forbipasserende til å ta en ekstra titt. Liker du å vise deg frem, er dette helt klart såpen du skal bruke, men farget skum har også noen praktiske egenskaper. Vi har gjentatte ganger i tekst, bilder og ikke minst film, snakket mye om hvor viktig det er å spyle lenge etter du har skumlagt bilen, for å bli kvitt alle såperester. Dette er viktig fordi kjemikalierester på bilen kan forårsake skjolder eller vannflekker i lakken.

Ved å bruke en farget skumsåpe i en annen farge enn bilen, vil du lettere se om det ligger igjen såperester og være helt trygg på at du har spylt av alt. Dersom det ligger igjen farget skum som du likevel overser, er ikke dette mer "skummelt" enn at andre såperester ligger igjen på bilen. Fargen i skummet setter ikke flekker.

Tilbud

Ultimate quik Detailer Meguiars

Produktet er egnet for alle ytre flater på bilen, inklusivt plast og glass.
911033
Tilbud
Tilbud

WASH KING SHAMPOO BG

WashKing Car Wash Premium Edition Bubble Gum gir et tykt, lillafarget skum med en fantastisk duft av "kule tyggis"
BPK132
Tilbud

WASK KING SHAMPOO JO

WashKing Car Wash Premium Edition Strawberry gir et tykt, rosafarget skum.
BPK130