Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Viskestykke Hexagon Sort

Produktnummer: 382030
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Det er en tydelig henvisning til de populære bordbeskytteren Daisy og Hexagon når du velger de nye viskestykkene som er laget av designtrioen VE2.

Det er en tydelig henvisning til de populære bordbeskytteren Daisy og Hexagon når du velger de nye viskestykkene som er laget av designtrioen VE2. Basert på de særegne geometriske formene, har resultatet vært både vakkert og enkelt. Som et grafisk mønstereksempel. Kaffehåndklærne er laget av 100% bomull og er selvfølgelig store, absorberende og uforgjengelige.

Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med innovative danske designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som utfordrer stevnet, vakker nysgjerrighet og forskjønner livet hver dag. Uttrykket vårt er ærlig og minimalistisk, og vi designer designet i attraktive materialer som er innovative som produktene selv. Vi har vunnet flere internasjonale designpriser - og det er utrolig. Men motivasjonen vår er designelskere over hele verden som deler vår lidenskap for det enkle og positive.

Viskestykke Anne Høgfeldt

Stilfult kjøkkenhåndkle fra Kjente Zone Denmark!
381098

Viskestykke Daisy lysebrunt

Moderne kjøkkenhåndkle fra Zone Danmark
382027