Til toppen

Vegglampe Romendo

Produktnummer: 96543
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Vegglampe med 3 lyskilder.

Vegglampe med trippel lyskilde og genial design. Praktfull og vakker kunstverk av en lampe som passer ypperlig i det moderne hjem!
Annet Lyskilde er inkludert.
Bredde 45cm
Diameter 7cm
Dybde 12cm
Antall lyskilder 3
Stoff/materiale Metall og glass
Watt og sokkel max 7.2W LED
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten EGLO store suksesshistorie startet i 1969, da Ludwig Obwieser skapte «EGLO Leuchten». I 1976 ble det bygget det første forretningslokalet i Tirol (Østerrike). Ekspansjon i nye markeder ble prioritert i 80-tallet og åpningen av den første salgsdivisjonen laget et solid fundament for internasjonale forretninger. Kontinuerlig utvikling av nye markeder åpnet muligheten for å etablere næringslokaler over hele verden. Bedriften er globalt klassifisert som en av de mest vellykkede leverandører av dekorativ belysning i hjemmet.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.