Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Vegglampe Chester

Produktnummer: 4300220
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Vegglampe i nakenstil.

Praktisk, enkel og kunstnerisk lampe Chester fra BY Rydéns. Pynt lampen med en stilig lyskilde og rommet vil får et sæpreg og flott belysning. Lampearmen er bevegelig.

Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel max 60W E27
Dybde 30 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten BY RYDÉNS er en familiebedrift grunnlagt i 1958 og har mange års erfaring innen lamper og belysning. Hovedkvarteret er fremdeles i Gnosjö på samme sted der det en gang ble grunnlagt og selskapet har utvidet og har kontorer i både Hong Kong og Guangdong. Lampene fra BY RYDÉNS er like populære i hjemmet som i det offentlige miljøet. Lysene er også av eget design - De henter inspirasjon fra hele verden og utvikler produkter som hjelper til med å skape lyse værelser. BY RYDÉNS er for deg som setter pris på både design og holdbarhet. Lampene selges mange steder i verden og BY RYDÉNS er alltid pålitelig, lidenskapelig og profesjonell.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Lampe Himalaya

Skap en hyggelig stemning med dette flott Himalaya salt lampe!
hqw33215B

Vegglampe Crystal

Spesiell og stilfull vegglampe.
400791

Vegglampe Gloria Sølv

Klassisk vegglampe av høykvalitet.
6510

Vegglampe Texa

Stilig vegglampe i krom og glass.
E20-1