Til toppen

Trenger du ekstra plass, eller føler bare at det hadde vært greit med en uteplass hvor man kan sitte langt ut over kvelden og kose seg. Vår kolleksjon av telt og tilbehør til bobiler og campingvogner er en hyllest til utelivet. Teltene tar deg nærmere naturen og gir deg rom til å finne ro og slappe av. Du får et ekstra uterom. Et uterom hvor du kan nyte morgenkaffe eller ta et glass vin på kvelden, i tillegg til at du også har muligheten til å finne skygge og ly. Ha ekstra plass for barna eller bare en uteplass hvor man kan nyte regndagene. Vi har et stort utvalg av bobil- og campingvogntelt på lager. Vi synes at det er viktig at ting skal være lettvint når man er på tur. Derfor selger vi mest oppblåsbare telt. Telt og tilbehør er laget av lette materialer, det er enkelt å sette dem opp og ta dem ned. Designet er enkelt og fint med rene linjer. 
Det er en drøm å oppleve en vellykket campingtur med familien, og telt er virkelig prikken over i`en! 

Sorter
Nyhet

Den lille hjelper Monteres i teltskinnen innføringspunktet for teltet

Monteres i teltskinnen - holder teltduken på plass Gjør montering av telt enklere Unngå at teltduken setter seg fast i starten av teltskinna Sett opp forteltet alene uten "dyttehjelp"
86156

Front Blocker PRO 100 Caravanstore/F45/F70/F80/F65/F35

Fiamma Blocker Pro er et frontpanel som gir mer privatliv og beskyttelse mot vind.
82751

Front Blocker PRO 450 F45/F70/F65/F80

Blocker PRO Frontpanel 450 Frontpanel med stort vindu Beskytter mot sol og regn Gir mindre innsyn.
63588

Vår utvalg av telt-og markisematter

Tilbehør og ekstra utstyr 

Stormsikring Grå 1 par inkl. plugger Dometic

Kraftige festestropper som er perfekte for bruk i sterk vind. To stk 3,2m lange stropper i pakken.
81816

Pumpe Luksus Håndpumpe Dobbel Action

Downdraught 2.2 er en 2,2 liters enveis manuell håndpumpe som leveres sammen med alle luftfylte fortelt som har ettpunkts oppblåsingssystem.
66834