Til toppen

Taklampe Gard 4x

Produktnummer: 390091
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Taklampe med 4 lyskilder.

Flott designerlampe Gard fra MS Belysning med fire pyramidelignende lyskilder. Lampen er av metall og glasspyramider.

Annet Lyskilde er inkludert.
Antall lyskilder 4
Stoff/materiale Metall og glass
Watt og sokkel max 5W LED
Dybde 5 cm
Bredde 40 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten MS Belysning ble etablert i 1964 og er i dag en av landets ledende grossister innen belysning. MS lamper er kvalitet til en akseptabel pris, og de jobber intenst for å utvikle produkter med fokus på LED belysning. MS- Belysning er hovedagent for Star-Trading AB i Norge. MS Belysning har lager og kontorer på Fetsund, ca. 25 minutter fra Oslo.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Lampe Kvadrat

Elegant og stilig taklampe vil ikke bare lyse opp et hjem, men også stemningen. Kanskje er det det du mangler for å piffe opp stuen? Spisestuen? Gangen? Velværelset?
ETL60430

Taklampe Airam

Hengelampe Airmax i en stilig kantete design.
K2-142