Til toppen

Taklampe Colon

Produktnummer: 4400180
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Taklampe i retrodesign.

Stilig hengelampe fra BY Rydéns. Hengelampe som skaper en clean-look og setter et beskjedent, men stilig preg på interiøret!
Diameter 11cm cm
Farge Hvit/Krom
Høyde 21cm cm
Watt og sokkel max 25W E14
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten BY RYDÉNS er en familiebedrift grunnlagt i 1958 og har mange års erfaring innen lamper og belysning. Hovedkvarteret er fremdeles i Gnosjö på samme sted der det en gang ble grunnlagt og selskapet har utvidet og har kontorer i både Hong Kong og Guangdong. Lampene fra BY RYDÉNS er like populære i hjemmet som i det offentlige miljøet. Lysene er også av eget design - De henter inspirasjon fra hele verden og utvikler produkter som hjelper til med å skape lyse værelser. BY RYDÉNS er for deg som setter pris på både design og holdbarhet. Lampene selges mange steder i verden og BY RYDÉNS er alltid pålitelig, lidenskapelig og profesjonell.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.

Lyspære Filament LED

Kunst eller helt enkelt en lyspære? Helst begge i ett!
5503
Tilbud

Vegglampe Gloria Sølv

Klassisk vegglampe av høykvalitet.
6510