Til toppen

Taklampe Alexis

Produktnummer: 330904
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Taklampe med krystallsøyler.

Fantastisk elegant taklampe med hengende søylekrystaller og krom kropp. Alexis tillegger rommet et eksklusivt særpreg samtidig som den lyser opp rommet på med et behagelig og varmt lys.
Annet Lyskilde er inkludert.
Bredde 36cm
Dybde 27cm
Antall lyskilder 9
Stoff/materiale Glass og metall
Watt og sokkel 20W
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Elektro – Armatur a.s er Norges største leverandør av hjembelysning og tilbehør til dette. Vi tar fram og lagerfører både standardiserte og egen designede produkter, alt tilpasset norske forhold og brukervennlighet. Elektro – Armatur a.s ble etablert i 1934 og er i dag tilknyttet østerrikske Eglo Leuchten GmbH. Eglo-gruppen er en av de største belysningsleverandørene globalt og tilfører Elektro – Armatur a.s et enormt vareutvalg utover den brede kolleksjonen vi allerede tar fram selv. Dette samarbeidet er derfor med på å styrke vår sentrale posisjon i markedet ytterligere.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.