Til toppen

Skadedyr Mus & Rottejager batteridrevet SWISSINNO

Produktnummer: 82434
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ULTRASONIC MUS & ROTTEJAGER BATTERIDREVET

Å bruke ultralyd for å bli kvitt mus, rotter og andre gnager skadedyr sparer å måtte gå gjennom den slitsomme prosessen med å fange og drepe dem. Swissinno Ultrasonic Rodent Repeller er den enkleste måten å eliminere gnager skadedyr. Det er enkelt å sette opp og aktivere. Det kan brukes i ethvert rom i huset og krever ingen spesielle forberedelser.

Bare koble den til en stikkontakt, og når du slår den på, begynner Repeller umiddelbart å sende ut høyfrekvente lydbølger som driver ut de ubudne skadedyrene. Ultralyden kan ikke høres av mennesker, så derfor er det innebygd LED-lampe som lyser for å indikere at Repeller fungerer som den skal.

Repelleren krever veldig lite elektrisk kraft og har praktisk talt ingen vedlikeholdskostnader. Bruk av ultralyd mot mus og rotter blir stadig mer populært fordi det er en permanent løsning. Og det er en kjæledyrvennlig løsning.

Ultrasonic Repeller kan brukes kontinuerlig fordi det ikke skader mennesker eller kjæledyr. Mus, rotter og andre gnagere blir heller ikke skadet av Ultrasonic Repeller; ultralyden gir dem bare så ubehagelig irritasjon at de flykter bort fra huset/rommet.

Fordeler:

  • Avgir kontinuerlig høyfrekvent ultralyd som driver ut rotter, mus og andre gnagere
  • To kraftige innebygde høyttalere
  • Ultralyden kan ikke høres av mennesker og skader ikke mennesker eller kjæledyr
  • Enkel å betjene; bruker ingen kjemikalier; giftfritt; miljøvennlig
  • For innendørs bruk; plugges i en eventuell stikkontakt