Til toppen

SELACLEAN IRON X-IT

Produktnummer: KRE33075
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Anbefales til bruk før polering eller til grundig rengjøring av felger

Anbefales til bruk før polering eller til grundig rengjøring av felger. Kan erstatte bruk av clay eller brukes som smøremiddel sammen med clay klut eller clay svamp.

Selaclean Iron X-it er en syrefri, pH-balansert flyverust fjernerer. Iron X-it hindrer spredning av metall-relaterte skader som rustflekker, boblerust og tidlig nedbryting av lakkerte flater.

Luftbårne kjemiske forbindelser kommer fra bl.a. bremseskiver og er en blanding av partikler fra bremseklosser, bremseskiver og salt, asfaltrester etc. Dette er partikler du ikke får fjernet med vanlig vask eller avfetting. En claybar kan fjerne partiklene, men den kan ikke fjerne effekten eller reaksjonen disse partiklene allerede har startet. Korrosjon kan allerede være snikende under den lakkerte flaten. Iron X-it vil jobbe i dybden og fjerne alle rester av metallpartikler, og dermed forhindre videre korrosjon.

Iron X-it frigjør jernpartiklene som sitter i lakken og nøytraliserer den kaustiske forbindelsen som har utviklet seg som et resultat av partikkelen.

Tilbud

Carpet & Interior Cleaner Meguiars

Meguiars Carpet & Interior Cleaner oppløses raskt og fjerner flekker uten å skade overflaten
911022
Nyhet Tilbud

Lakkrens og voks 500 ml

Rengjør og beskytter lakken.
KS340882