Til toppen

Såpedispenser m/tannkostholder Hvit

Produktnummer: 381153
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Nova sprer ro og harmoni på badet. Serien skaper følelsen av luksus og spa-atmosfære.

Nova sprer ro og harmoni på badet. Serien skaper følelsen av luksus og spa-atmosfære med sin uimotståelige, deilige myke berøringsflate med detaljer i stålutseende og et mykt formspråk. Den danske designeren Thomas Dudzinski har laget en badeserie i porselen med et skulpturelt og elegant uttrykk - Nova er vant til både badet og resten av hjemmet.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med innovative danske designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som utfordrer stevnet, vakker nysgjerrighet og forskjønner livet hver dag. Uttrykket vårt er ærlig og minimalistisk, og vi designer designet i attraktive materialer som er innovative som produktene selv. Vi har vunnet flere internasjonale designpriser - og det er utrolig. Men motivasjonen vår er designelskere over hele verden som deler vår lidenskap for det enkle og positive.
Diameter 8cm cm

Viskestykke Daisy Sort

Det er en tydelig henvisning til de populære bordbeskytteren Daisy og Hexagon når du velger de nye viskestykkene som er laget av designtrioen VE2
382026