Til toppen

Premiumbad Holmtjønna

Produktnummer: PB806A
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Få ting er mer avslappende enn et godt bad etter en lang arbeidsdag eller fysisk aktivitet. Våre boblebad vil garantere deg en følelse av luksus hjemme hos deg selv!

Drømmer du om å få spaopplevelse? Hva med å ha muligheten hjemme? med Holmtjønna kan du få SPA opplevelse hjemme, med massajepunkter som som gir en avslappende og lindrende effekt. deilig bad som du kan nyte når det er varmt og kaldt, både natt og dag.

OM PRODUKTET

Holmtjønna er et romslig bad på 1250 L. En avslappende massasje er ikke langt unna, uansett om du velger en av badets 5 sitteplasser, eller liggesetet. 61 jetstrømmer jobber sammen for å revitalisere hele kroppen, og etter en tur i Holmtjønna vil du føle deg oppkvikket og klar for neste post på programmet.. I badet kan dere tilsammen være opptil 6 personer som slapper av og nyter den beroligende og behagelige effekten badet har. Den er også utstyrt med stemmningsfull LED-belysning i forskjellige farger.

UTSTYR

5 stk under vannbelysning, 12 stk lys på sideskjørt. Badet er utstyrt med sirkulasjonspumpe og 2 stk jetpumper. Det er med 3 nakkestøtter. I tillegg er badet skapt for nordiske forhold med ekstra isolasjon på karet, rundt rørene og på skjørtet. Her trenger du altså ikke å bekymre deg for kulden! 

BALBOA system 

Holmtjønna er utstyrt med Balboa system som styrer det tekniske på badet.

Balboa Water Group tilbyr produkter i verdensklasse til spabad, med over tre tiår med nyskapende design. Baloba designer enkle, brukervennlige toppaneler som gir en eksepsjonell brukeropplevelse for alle. Deres viktigste utvikling gjennom årene har vært å drive oppfinnelse som muliggjør deres kunder lagsiktig suksess. Baloba leder kontinuerlig bransjen med nye teknologiske gjennombrudd. 

Om du ønsker mer informasjon om BALBOA kan du gå inn på nettsiden deres.

 

 

Alle våre bad leveres med fem års reklamasjonsrett.

VI LEVERER I HELE NORGE MOT TILLEGG!

 

Vinterklar lokk er inkludert med alle våre bad!

Er det noe du lurer på send oss epost post@ksstyle.no eller ring oss på tlfnummeret 90282952

Elektronikk og vannrensing
Antall og type pumper Sirkulasjonspumpe og 2 stk jetpumper
Kontrollsystem Balboa
Varmesystem 3 kW/220-240 VAC
Strømforsyning 220V/50Hz
Undervannsbelysning 5" LED
Lys på sideskjørt 12 stk
Filtertype PB Filter S
Her finner du viktig teknisk informasjon om våre spabad.
Badets vannkapasitet 1250 L
Antall liggeseter 1
Antall sitteplasser 5
Lengde 2230 cm
Bredde 2230 cm
Høyde 940 cm

PB Filter S

Filter med fine gjenger. Selve filter er 17cm lang. Enhet inkludert gjenger 20cm.
PBFILS

Premiumbad Laksjøen

Få ting er mer avslappende enn et godt bad etter en lang arbeidsdag eller fysisk aktivitet. Våre boblebad vil garantere deg en følelse av luksus hjemme hos deg selv!
PB810A