Til toppen

Lampe Recycle

Produktnummer: 4000300-6510
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Morsom lampe for kreative folk!

Forvandle din favoritt drikkeflaske til en flott lampe med denne geniale løsningen fra BY Rydéns. Velg i tillegg en artig lyspære og lag ditt eget kunstverk som garantert vil bli lagt merke til!
Farge Krom
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel max 40W E27
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Høyde 15 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten BY RYDÉNS er en familiebedrift grunnlagt i 1958 og har mange års erfaring innen lamper og belysning. Hovedkvarteret er fremdeles i Gnosjö på samme sted der det en gang ble grunnlagt og selskapet har utvidet og har kontorer i både Hong Kong og Guangdong. Lampene fra BY RYDÉNS er like populære i hjemmet som i det offentlige miljøet. Lysene er også av eget design - De henter inspirasjon fra hele verden og utvikler produkter som hjelper til med å skape lyse værelser. BY RYDÉNS er for deg som setter pris på både design og holdbarhet. Lampene selges mange steder i verden og BY RYDÉNS er alltid pålitelig, lidenskapelig og profesjonell.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.