Til toppen

Hvaler pute brun - #Fiber

Produktnummer: 39571
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Stilig brun Velour pute. Med nye pynteputer kan du raskt fornye sofaen, i ulike stiler og fasonger.

#Fiber- spennende og nyskapende design

Med sin robuste, men samtidig ekte og naturlige materialkvalitet – i kombinasjon med et spennende design som fremhever brukervennlighet og det tidløse – hører #Fiber naturlig hjemme i de skandinaviske hjem.

 

Designet i Norge og produsert i India

#Fiber er designet i Norge, men produsert ved noen mindre familiedrevne systuer i India. Produktene er utviklet i nært samspill mellom designer og håndverker for å skape det ønskede unike uttrykket. #Fiber fremstår derfor helt annerledes enn alt annet. Tekstilkunnskap, håndarbeid og design i skjønn forening.  

Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten #Fiber er designet i Norge, men produsert ved noen mindre familiedrevne systuer i India. Produktene er utviklet i nært samspill mellom designer og håndverker for å skape det ønskede unike uttrykket. #Fiber fremstår derfor helt annerledes enn alt annet. Tekstilkunnskap, håndarbeid og design i skjønn forening. #Fiber viderefører den skandinaviske design tradisjon inn i tekstilens verden. Med sin robuste, men samtidig ekte og naturlige materialkvalitet – i kombinasjon med et spennende design som fremhever brukervennlighet og det tidløse – hører #Fiber naturlig hjemme i de skandinaviske hjem.
Diameter 40cm cm

Risor Pute Beige med blå knapp

Lite og søt pyntepute som vil piffe opp utsende til sofaen eller stolen hjemme.
KS101020

Stavern putetrekk brun - #Fiber

Nydelig fløyelspute i str 50x50 fra #Fiber
FIBBR