Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Bordskåner Olive Origami Mix

Produktnummer: 381221
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Gryteunderlag fra Zone Danmark

Du tør knapt å legge noe på de vakre Origami-bordbeskyttere fra Zone Denmark. Serien er inspirert av den gamle japanske papirfoldingskunsten, og du blir overrasket over de imponerende 3D-effektene. De fire forskjellige designene - Mix, Beak, Wave and Fold - spiller med lys og skygge på en fantastisk måte. Bare prøv å snu og vri dem på bordet. Origami bordbeskyttere er laget av silikon og er varmebestandige opp til 250 ° C. De er også sikre på oppvaskmaskin, så de er enkle å rengjøre.

Lengde 16 cm
Farge Beige
Stoff/materiale Silikon
Bredde 16 cm
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med innovative danske designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som utfordrer stevnet, vakker nysgjerrighet og forskjønner livet hver dag. Uttrykket vårt er ærlig og minimalistisk, og vi designer designet i attraktive materialer som er innovative som produktene selv. Vi har vunnet flere internasjonale designpriser - og det er utrolig. Men motivasjonen vår er designelskere over hele verden som deler vår lidenskap for det enkle og positive.

Viskestykke Daisy Sort

Det er en tydelig henvisning til de populære bordbeskytteren Daisy og Hexagon når du velger de nye viskestykkene som er laget av designtrioen VE2
382026