Til toppen

AUTOGLYM POLAR COLLE

Produktnummer: KRE9796
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Utvendig rengjøring av bilen med en fantastisk sikker rengjøring.

Utvendig rengjøring av bilen med en fantastisk sikker rengjøring er nå tilgjengelig i denne vakre sekken, noe som gjør den perfekte gaven til alle som bryr seg om bilen sin. Polarsamlingen består av alle tre Polar-seriene i 500 ml prøvestørrelser. La noen du elsker forvask, vaske og beskytte sin kjære med sitt press vaskeri!

 

Slik gjør

du

 1. Polar Blast

  Før du begynner, må du sørge for at karosseriet og hjulene er kjølige å ta på og ikke i direkte sollys.
 2. Polar Blast kan brukes i forskjellige fortynninger avhengig av ønsket skumtetthet. Et godt utgangspunkt er 100 ml produkt til 500 ml vann i skumflasken. Juster skumpistolinnstillingene etter behov for å øke eller redusere skummet.
 3. Spray Polar Blast på bilen og start inn fra bunnen og sørg for at alle utvendige overflater er dekket, inkludert glass og hjul.
 4. La Polar Blast-tiden stoppe og løsne smuss i opptil 10 minutter, men ikke la det tørke.
 5. Endelig skylles grundigt fra bunden opad.

Polarvask

 1. Før du starter, kontroller at karosseriet og hjulene er kule å ta på og ikke i direkte sollys.
 2. Vi anbefaler en vask med Polar Blast første flr for å løsne smuss forsiktig. Hvis ikke, skyll først med vann for å løsne tung forurensning.
 3. Polar Wash kan brukes i forskjellige fortynninger avhengig av ønsket skumtetthet. Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke en fortynning som er sterkere enn 50:50. Juster skumpistolinnstillingene etter behov for å øke eller redusere skum. 250 ml blandet løsning bør være nok til å dekke en mellomstor bil.
 4. Spray den polare vasken på kjøretøyet og fra bunnen, og sørg for at alle utvendige overflater er dekket, inkludert glass og hjul.
 5. Agenten begynner å løsne smuss på alle overflater. For den mest grundige rengjøringen anbefaler vi at du rører skummet med en svamp eller vasker med en svamp.
 6. Skyll grundig fra bunnen opp og tørk.
 • Du kan også bruke agenten som håndvask

Polar Seal

 1. Før du begynner, må du sørge for at karosseriet og hjulene er kjølige å ta på og ikke i direkte sollys.
 2. Vi anbefaler at du starter med et snøskum som Polar Blast for å løsne smuss forsiktig, og følger med Polar Wash for å fjerne smuss eller forurensning på lakken.
 3. Bare en liten mengde Polar Seal er nødvendig. Hell ikke mer enn 40 ml (fire korker) i skumflasken, og tilsett deretter minst 200 ml vann. Dette bør være den klare løsningen som kreves for å dekke kjøretøyet. Det er ingen fordel å bruke mer enn 40 ml fordi overapplikasjon kan kompromittere finishen.
 4. Spray Polar Seal på det rene, våte kjøretøyet og sørg for at alle utvendige overflater er dekket, men unngå direkte påføring på frontruten.
 5. Skyll og tørk bilen grundig slik at du får en høyglanset overflate som er beskyttet med et hydrofobt belegg. Bilen må tørkes med en klut og må ikke lufttørke, da det kan være vannflekker.
 6. Bruk Autoglym Fast Glass til å rengjøre frontruten og viskerbladene for å sikre at det ikke oppstår smøring.

Vi anbefaler ikke å bruke mer enn en gang i måneden.

Tilbud

AUTOGLYM POLARBLAST

Høytskummende sjampo som etterlater et tykt skumteppe som henger på overflaten uten å renne.
KRE9787
Tilbud

AUTOGLYM UHD GIFTPAC

Ultra High Definition-produkter gjør bilpleie til ren nytelse.
KRE9791
Nyhet Tilbud

Paint renovator 325ml

Autoglym Paint Renovator 325ml
340521