Til toppen

8W LED Downlight Matt Hvit 180mA

Produktnummer: VS6084
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Hos oss kjøper du kvalitets-downlights. Vi tilbyr utvalg av LED downlights for både innendørs og utendørs bruk. Alle våre downlights kan dimmes og leveres komplett med driver. Vi selger kun spotter med IP44 og oppover.Når downlight har kapslingsgrad på IP44 eller mer, kan den brukes i alle typer rom, egner seg også godt til montering under gesims eller uterom. Alle downlightene leveres med integrert LED-lyskilde.
LED lys som skifter farge i takt med dimming og gir veldig fin og naturlig lys inne.
Våre downlight kan monteres innendørs og utendørs, og er godkjent for montering mot normalt brennbart materiale eller direkte mot isolasjon. Perfekt for ettermontering av downlight i eldre boliger hvor man ikke har mulighet for å montere downlightkasser.

8W LED Downlight matt hvitt av veldig god kvalitet gir veldig fin og dys belysning til din stue, soverom, kjøkken eller bad. Når du velger belysning, er det svært viktig å være oppmerksom på størrelsen på rommet. For å skape nok lys i rommet, må du skaffe mange lyskilder. 
Downlights gjør hjemmet ditt mer koselig og gir god belysning!
Passer til alle som setter pris på god belysning.

Downlights gir varm hvit lys og er dimbare.

Kjempetøff Spot-lampe som kan styres på telefonen. Bare last ned appen, og styr lysets intensitet med telefonen som en lett tilgjengelig fjernkontroller! 

Diameter 9,6 cm
Farge Matt hvit
Dybde 5,5 cm
Annet IP44
Watt og sokkel 8W
Høyde 5,5 cm