Til toppen

Vegglampe Robin

Produktnummer: 403321
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Robin er en universal vegglampe i tidløst design fra MS-Belysning.

Lampen har en fleksibel hals som gjør at du kan plassere den der det skulle passe seg. Lampen har også en dimmer. Robin anvender en GU10 pære, som også vil gi deg mulighet LED.
Diameter 9cm
Farge Stål/Krom
Dybde 30cm
Stoff/materiale Metall/plast
Watt og sokkel max 50W GU10
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten MS Belysning ble etablert i 1964 og er i dag en av landets ledende grossister innen belysning. MS lamper er kvalitet til en akseptabel pris, og de jobber intenst for å utvikle produkter med fokus på LED belysning. MS- Belysning er hovedagent for Star-Trading AB i Norge. MS Belysning har lager og kontorer på Fetsund, ca. 25 minutter fra Oslo.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud
Tilbud