Til toppen

Vegglampe Gin

Produktnummer: MB09080-3E
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Flott vegglampe med 6 stk hvite kuler.

Pynt stueveggen med denne flotte kulelampen Gin fra MS Belysning. Kulene henger i en skjønn forening med krystaller og sentrert i en glassring.
Diameter 5cm
Farge Krom
Høyde 20cm
Dybde 14cm
Antall lyskilder 3
Stoff/materiale Metall og glass
Watt og sokkel max 20W G4
Annet Lyskilde er inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten MS Belysning ble etablert i 1964 og er i dag en av landets ledende grossister innen belysning. MS lamper er kvalitet til en akseptabel pris, og de jobber intenst for å utvikle produkter med fokus på LED belysning. MS- Belysning er hovedagent for Star-Trading AB i Norge. MS Belysning har lager og kontorer på Fetsund, ca. 25 minutter fra Oslo.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Taklampe Tanga

Kunstnerisk takpendel i kube design fra EGLO.
84088
Tilbud

Vegglampe Ecco

Elegant vegglampe i krom.
494191