Til toppen

Vegglampe Ella

Produktnummer: 406091
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Stilig vegglampe i krom.

Pynt hjemmet ditt med den stilige lampen som vil gi et behagelig lys som er konsentrert på veggen under. Passer fint å brukes over malerier/bilder.

Bredde 43cm
Farge Krom
Høyde 60cm
Dybde 10cm
Watt og sokkel 9W LED / 3000K
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten MS Belysning ble etablert i 1964 og er i dag en av landets ledende grossister innen belysning. MS lamper er kvalitet til en akseptabel pris, og de jobber intenst for å utvikle produkter med fokus på LED belysning. MS- Belysning er hovedagent for Star-Trading AB i Norge. MS Belysning har lager og kontorer på Fetsund, ca. 25 minutter fra Oslo.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Vegglampe BIA2

Stilren og subtil vegglampe.
ET2601465