Til toppen

Vegglampe Astoria Krom

Produktnummer: 232053
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Stilig messing lampe med pidestall.

Vegglampen Astoria - vinneren av Hus & Hems designkonkurranse 2016. Designet av Anna Landerholm for Globen Lighting. Astoria kombinerer funksjon og design og kan blant annet brukes i gangen, som pidestall eller som leselampe. Matte, justerbare messingbrett og opalhvit glasskuppel. Hvit stoffledning med bryter.
Bredde 30cm
Farge Krom
Høyde 62cm
Dybde 27cm
Stoff/materiale Børstet stål
Watt og sokkel max 42W
Antall lyskilder 1
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Globen Lighting (Globen Ltd) ble grunnlagt i 1984 av Anders Hall, som etter mange års erfaring i belysningsindustrien hadde bosatt seg i Svenljunga, like sør for Borås. I dag har selskapet gått fra å være et lite aksjeselskap bare aktiv i Sverige, til å bli en av bransjens største aktører med hele Europa som sitt salgsområde. Globen Lighting sysselsetter i dag 22 personer, hvor tolv av de jobber ved hovedkontoret i Svenljunga. Globen Lighting arbeider med å kombinere design, funksjon og følelse i deres interiørbelysning. Fokus på særpreg og kreativitet står sentralt i deres reise dit. Globen Lightings definisjon av design går forbi bare den utseendemessige utformingen av en lampe. De tror på å kombinere funksjonalitet, estetikk og livsglede, og prøver å formidle et spennende, nyskapende og oppløftende designspråk, hvor grunnlaget skal ligge innenfor kreativ design. Globen Lighting har lenge vært kjent for å stå for en annerledes, unik tenkemåte og sortiment. Deres bredde innen sine kolleksjoner medfører samtidig at de passer de fleste folk og livsstiler, uavhengig av interiørstil, smak eller geografisk plassering.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud
Tilbud

Taklampe Dex

Stilig takpendel fra Belid.
1125155
Tilbud

Taklampe Halva 1

Fantastisk kvadruuepl spotlys fra EGLO.
88365
Tilbud

Vegglampe Fontana

Stilren vegglampe med 3 krumrygglys.
v5237