Til toppen

Vegg-/taklampe Napoli

Produktnummer: 87495
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Vegg-/taklampe i flott fargespill.

Napoli vegglampe, som gjerne kan brukes som taklampe, gir et behagelig lys. Bruk gjerne 100W lyspære for å lyse opp rommet.
Bredde 28cm
Farge Hvit/grønn
Høyde 29cm
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Glass
Watt og sokkel max 100W E27
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten EGLO store suksesshistorie startet i 1969, da Ludwig Obwieser skapte «EGLO Leuchten». I 1976 ble det bygget det første forretningslokalet i Tirol (Østerrike). Ekspansjon i nye markeder ble prioritert i 80-tallet og åpningen av den første salgsdivisjonen laget et solid fundament for internasjonale forretninger. Kontinuerlig utvikling av nye markeder åpnet muligheten for å etablere næringslokaler over hele verden. Bedriften er globalt klassifisert som en av de mest vellykkede leverandører av dekorativ belysning i hjemmet.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Fjernkontroll Texa

Fjernkontroll til takvifte.
Konkfjkon
Tilbud

Utelampe Bend

Vegglampen Bend har en stilren og enkel design som gjør seg godt ved inngangspartiet.
U7398
Tilbud

Vegglampe Pigaro

Elegant vegglampe til innendørs.
92659