Til toppen

Utelampe Bend

Produktnummer: U7398
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Vegglampen Bend har en stilren og enkel design som gjør seg godt ved inngangspartiet.

Bend har innebygget LED og den lyser både opp og ned på veggen. Du har derfor ikke behov for å tenke på at din pære skal byttes- forventet levetid på Opp til 20.000 timer - eller 20 års forbruk – ved tre timers daglig bruk. Den reelle levetid kan være enda høyere. Med Bend får du en Utendørs Vegglampe, som gir en Varmhvit lysfarge (3000 K) i en svært god kvalitet og hvor lyset tenner med det samme.

Bredde 18cm
Farge Grå
Høyde 19cm
Dybde 15cm
Antall lyskilder 1
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel 6W LED/40W
Annet Lyskilde er inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Belid er et svensk selskap lokalisert i Varberg. Her har de hatt produksjon og kontor siden 1974. Belid produserer belysning for boliger, hoteller, møte- og fellesarealer. Produktutvikling av belysning er svært viktig, spesielt med tanke på fremtidige krav til lavt energiforbruk. Med kunnskap og erfaring utfordrer Belid stadig å overgå sine kunders forventninger og samtidig holde den høye kvaliteten som merkevaren Belid står for.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Fjernkontroll Texa

Fjernkontroll til takvifte.
Konkfjkon
Tilbud

Vegg-/taklampe Napoli

Vegg-/taklampe i flott fargespill.
87495
Tilbud

Vegglampe MyGarden Bustan

Shadow LED vegglampen fra myGarden serien gir husveggen et stilig preg
1648393
Tilbud

Vegglampe Pigaro

Elegant vegglampe til innendørs.
92659