Til toppen

Taklampe Spot II

Produktnummer: 82198
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Praktisk og fin spotlampe.

Kvalitets spotlampe fra EGLO som vil gi det nødvendige lys der det skulle mangle! Juster spottene akkurat dithen du ønsker. OBS! Farge på bildet er avvikende. Produktet er i messingfarge.
Farge Messing
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel 2x50W GU10
Antall lyskilder 2
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Bredde 29,5
Høyde 10
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten EGLO store suksesshistorie startet i 1969, da Ludwig Obwieser skapte «EGLO Leuchten». I 1976 ble det bygget det første forretningslokalet i Tirol (Østerrike). Ekspansjon i nye markeder ble prioritert i 80-tallet og åpningen av den første salgsdivisjonen laget et solid fundament for internasjonale forretninger. Kontinuerlig utvikling av nye markeder åpnet muligheten for å etablere næringslokaler over hele verden. Bedriften er globalt klassifisert som en av de mest vellykkede leverandører av dekorativ belysning i hjemmet.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.